Inpakdienst

Onze inpakdienst verzorgt de verpakking van uw goederen, hoe groot of zwaar ook.

Verscheidene mogelijkheden


Er zijn verscheidene mogelijkheden, waarbij het inpakken op verschillende manieren en locaties kan gebeuren. Geen enkele verpakkingsuitdaging is te moeilijk voor Foresco. Wat de dimensie van de goederen ook is, onze technische ploegen vinden altijd een oplossing. Uiteraard brengen onze inpakkers ook de nodige shipping-markeringen aan op de transportverpakking.

Ontwerp en optimalisatie

Ontwerp

In overleg met de ingenieurs en verpakkingsspecialisten van de dienst ontwerp en optimalisatie wordt vastgelegd hoe alles veilig en goed vervoerd kan worden. Onze teams doen daarbij ook optimalisaties om het transport zo goedkoop maar toch zo veilig mogelijk te maken.

Inpakken in onze magazijnen

_DSF5539

Alle mogelijke goederen tot 25 ton kunnen in onze magazijnen behandeld en eventueel gestockeerd worden. Onze inpakkers doen een visuele kwaliteitscontrole en verpakken volgens de regels van de kunst.

Onze mobiele inpakploeg

_DSF5536
Onze mobiele inpakploegen komen desgewenst ter plaatse met de nodige materialen en verpakkingen om uw goederen veilig klaar te maken voor verzending.

Projectbeheer

Foresco Packaging Wilrijk (133-2
Stelt u op grote afstand een bepaald product samen waarvoor u goederen nodig hebt die van verschillende locaties komen? Dan doen wij de volledige administratieve opvolging. Zo verzekeren we dat alle stukken tijdig en correct worden geleverd op het centrale punt.

Krimpfolie

6
Verpakken in krimpfolie is ideaal bij goederen die door hun vorm of formaat niet handig in een kist of krat verstuurd kunnen worden. Om de producten toch te beschermen tegen weer en wind, wordt een industriële krimpfolie gebruikt.

Corrosiebescherming

5
Zowel voor transport als voor opslag is het verstandig om uw goederen te beschermen tegen corrosie door water en temperatuurschommelingen (die condensatie veroorzaakt). Daarom biedt Foresco verschillende mogelijkheden aan om uw verpakking extra te beschermen.

Douaneformaliteiten


Desgewenst brengen wij de nodige douaneformaliteiten in orde en zorgen we voor de gevraagde uitklaringsdocumenten.

Top