Onze aanpak

De knowhow om voor elke uitdaging een oplossing te vinden, de flexibiliteit en capaciteit om altijd en overal aan de slag te gaan én de vastberadenheid om de gestelde deadlines te behalen, maken van ons een partner waar u op kan rekenen.

De juiste mensen en middelen

Onze aanpak

De grote kracht van Foresco schuilt in de medewerkers. Samen vormen we een geolied en gemotiveerd team van 130 medewerkers die uw industriële verpakking realiseren of verpakkingsprobleem oplossen.

Onze gespecialiseerde ingenieurs ontwerpen de oplossing, onze vakbekwame en ervaren medewerkers brengen deze in de praktijk, uw vast contact op de binnendienst stuurt productie en leveringen, en onze account managers vormen uw vertrouwde aanspreekpunt bij alle vragen of problemen.

 

Vijf vestigingen om u te dienen

_DSF5539

Vanuit onze vijf vestigingen, verspreid over België en Zuid-Nederland, staan we letterlijk steeds dicht bij onze klanten: Genk, Wilrijk (Antwerpen), Herent (Leuven), Oostende, en Valkenswaard (Eindhoven). Hierdoor kunnen we steeds kort op de bal spelen en flexibele oplossingen aanbieden. Bovendien is leverzekerheid gegarandeerd!

Steeds op zoek om uw kosten te verlagen

Foresco Packaging Wilrijk (118)

In enkele decennia tijd is Foresco Industrial Packaging uitgegroeid tot dé referentie en marktleider in industriële verpakkingen. Dankzij onze schaalgrootte beschikken we over de nodige slagkracht om ieder project efficiënt aan te pakken.

We begrijpen de behoefte om het totale kostenplaatje te drukken: verpakking, handling, transport. Daarom investeren we niet alleen continu in onze eigen productie om steeds de scherpst mogelijke prijzen te kunnen aanbieden. Daarnaast zijn we immers gespecialiseerd in het optimaliseren van de verpakkingsopbouw en gebruikte materialen, zodat ook uw verborgen kosten geminimaliseerd worden.

Alles zelf in handen

We houden onze productie en leveringen volledig in eigen beheer, zodat we tegelijkertijd efficiënt en flexibel zijn. Onze zagerij, schaverij en assemblage zijn volledig uitgerust om steeds kwaliteitswerk te leveren.

In onze ovens (550 m³) verzorgen we de heat treatment (ISPM15-norm). Dagelijks zijn onze 15 vrachtwagens op de baan door gans onze regio. Eventueel kunnen we zelfs impregneren.

Flexibele leveringen

Schepen of vliegtuigen wachten niet totdat uw goederen aan boord zijn. Foresco beschouwt afgesproken deadlines dan ook als heilig.

Houden van voorraad vergt ruimte, middelen en aandacht. Zaken die niet evident zijn. Dankzij onze uitgebreide stockageruimte (50.000m2 buiten en 30.000m2 binnen) en bijzonder hoge leverbetrouwbaarheid en flexibiliteit nemen we deze zorgen weg. We houden in onderling overleg bepaalde minimum en maximum voorraden van uw producten en leveren toe zoals gewenst.

Mobiel als het moet

Dagelijks gaan onze mobiele inpakploegen aan de slag doorheen gans België en Zuid Nederland. We komen bij u ter plaatse, of gaan inpakken op locatie.

Onze goed opgeleide medewerkers komen volledig uitgerust ter plaatse en nemen alle zorgen weg. De kisten en materialen worden zoveel mogelijk op voorhand voorbereid, om de overlast en kosten te minimaliseren.

Top