Verpakkingen

Foresco verpakt en beschermt alles wat u maar kan bedenken. Niets is te groot, zwaar, fragiel of grillig van vorm. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij raad met allerlei producten en formaten.

Kwaliteit aan de juiste prijs

Foresco Packaging Wilrijk (100)

Wij ontwerpen en produceren industriële verpakkingen voor productiebedrijven en hun toeleveranciers. We doen dit voor zowel kleine als grote series.

Daarnaast bieden we verpakkingsoplossingen op maat voor specifieke projecten. Dankzij onze productie-omvang, jarenlange ervaring en gemotiveerde werknemers slagen we er in om scherp in te kopen, efficiënt te produceren en betrouwbaar te leveren.

Van idee tot verpakking

Foresco Packaging Wilrijk (136)

Schakel Foresco in voor de verpakking van uw goederen en u bent verlost van alle zorgen. Onze gespecialiseerde ingenieurs komen ter plaatse en bekijken uw huidige verpakking. Ze houden rekening met de transportvereisten en de eigenschappen van de goederen om de juiste verpakking te kunnen ontwerpen en produceren.

Bij dat proces reduceren we maximaal de total cost of ownership. We doen al het nodige om beschadigingen te voorkomen. We beperken de verwerkingstijd met een doordacht ontwerp, houden de afmetingen en het gewicht zo laag mogelijk en zoeken naar de verpakking met de laagste materiaal- en productiekosten.

Waar en wanneer u wilt

Foresco Packaging Wilrijk (103)

Flexibiliteit en snelheid zijn de troeven van ons bedrijf. Wilt u een groot en zwaar onderdeel zo snel mogelijk laten verschepen? Dan zorgen wij ervoor dat de nodige beschermende verpakking op tijd klaarstaat. Dat kan zowel in uw bedrijf als bij Foresco gebeuren.

Indien u dat wenst, verzorgen we de verpakking van uw goederen in een van onze vijf vestigingen. Maar onze mensen kunnen ook bij u ter plaatse komen.

Soorten verpakking

Image descriptionKisten

De meest gebruikte industriële verpakking omwille van vele voordelen: ze worden op maat van de goederen gemaakt, zijn stevig en kunnen in verschillende materialen geleverd worden.

Lees meer

Image descriptionKratten

Een krat is vergelijkbaar met een kist, maar de zijwanden zijn niet helemaal dichtgemaakt. Omdat er daardoor minder materiaal nodig is dan bij een kist, is deze oplossing een stuk goedkoper terwijl ze toch nog voldoende bescherming geeft.

Lees meer

Image descriptionGolfkarton

Twee- of drielagig golfkarton is in bepaalde omstandigheden een zeer handige en economische manier om goederen te verpakken. Afhankelijk van de inhoud van de verpakking kan de stevigheid van het karton worden aangepast. Stapelbaarheid tot meerdere tonnen is daarbij geen probleem.

Lees meer

Image descriptionPalletten

Foresco maakt palletten op maat, dit zowel in grote als kleine hoeveelheden. Alle afmetingen, gewichten en specificaties zijn daarbij mogelijk.

Lees meer

Image descriptionHout-karton combinatie

In sommige gevallen is een combinatie van hout en karton de meest efficiënte manier om goederen te verpakken. We vertrekken dan van een houten constructie om de stevigheid van de verpakking te verzekeren. Ze wordt verder afgewerkt met karton.

Lees meer

Image descriptionHerbruikbare multiclip

Wanneer goederen verscheidene malen getransporteerd dienen te worden; of wanneer de (plano) lege verpakking kan gerecupereerd worden, dan zijn herbruikbare kisten de ideale oplossing. Makkelijk op te bouwen en af te breken. Duurzaam om langere tijd mee te gaan.

Lees meer

Image descriptionKrimpfolie

Voor oversize goederen, of wanneer stapeling niet nodig is, kan het een zeer economische en toch degelijke oplossing zijn om de goederen te beschermen door aanbrengen van krimpfolie van industriële kwaliteit.

Lees meer

Image descriptionOverige verpakkingen

U vraagt, wij ontwerpen en produceren. In samenspraak wordt de ideale oplossing uitgewerkt. We putten daarbij uit een enorme mogelijkheid van materialen en expertise. Daarnaast leveren we ook de standaardproducten zoals europallets, opzetwanden, folies, etc.

Lees meer

Top