Golfkarton

Golfkarton van industriële kwaliteit is een zeer handige en economische manier om grote series goederen te verpakken.

Voordelen

  • Bij grotere series; en wanneer de toepassing het toelaat; is een kartonnen verpakking vaak goedkoper dan een houten verpakking
  • Golfkarton weegt minder dan hout, maar biedt vaak toch voldoende stevigheid
  • Een kartonnen verpakking kan in alle mogelijke maten en vormen geproduceerd worden
  • Stevigheid van het karton kan worden aangepast aan het product dat erin verpakt moet worden
  • Kartonnen verpakkingen kunnen bedrukt worden met logo’s, bedrijfsinformatie of zelfs foto’s
  • Kartonnen verpakkingen kunnen aan de bodem verstevigd worden met hout. Dit kan dienen voor stevigheid of voor het gemakkelijk verplaatsen van de verpakkingen met een vorklift. Meer info hierover vindt u bij karton- en houtcombinaties.

Toepassingen

Foresco werkt met stevige industriële karton uit dubbele of driedubbele golf. Voor zeer zware lasten die hoog gestapeld moeten worden, kunnen 2 dubbele golven tegen elkaar gebruikt worden.

De dozen worden op maat gemaakt en bestaan vaak uit veel meer dan een standaard Amerikaanse doos. Door intelligent design kunnen vorm, stevigheid en handelbaarheid geoptimaliseerd worden op maat van het product.

Zeker voor wat grotere series wordt karton zeer kostefficiënt. Als klant heeft u daarbij de keuze of u de productie in uw eigen bedrijf stockeert dan wel het voorraadbeheer aan Foresco overlaat. Wij houden dan minimumvoorraden bij en leveren de kartonnen verpakkingen waar en wanneer u dat wenst

Let wel: karton is geschikt voor vele verschillende materialen, maar als de voorraad buiten gestockeerd moet worden, is het vaak beter om toch voor verpakkingskisten en -kratten te kiezen.

_DSC4175

Top